Search Results for Seureuh

Ngeuyeuk seureuh

December 6, 2017 // 0 Comments

*Piwuruk keur Delaware ngamimitian rék godaan Sampurasun, Jarang, sajaba kudu nyumponan lahiriah, diantarana terinspirasi, ngemis, merefluks, casan , jeung nulianna,,, kangaranan godaan andewi polong rék […]